fbpx

Porträttfotografering

Studiofotografering

Studiofotografering erbjuder kontroll över ljus, bakgrund och atmosfär, vilket resulterar i enhetliga och professionella bilder. Den privata och bekväma miljön möjliggör kreativ frihet, oavsett väder. Fotografer kan finjustera posering och komposition för att skapa unika och estetiska bilder, vilket gör studiofotografering idealisk för porträtt, produktfotografering och specialiserade tjänster.

Fånga ögonblicket med kameran

För att få en bra porträttfotografering är det viktigt att man väljer en plats som passar personen och deras personlighet. Man kan till exempel välja att fotografera personen i deras hem, på en plats som betyder mycket för dem eller ute i naturen. Ni väljer plats och datum och så möts vi. 

Fota hemma i lugn och ro

Skulle ni önska bilder på er familj och barn med fotostudio-karaktär finns det möjlighet att göra det direkt hemma hos er. Fördelen blir att ni får möjlighet att sätta på en personlig stämpel på era kort. Dessutom slipper ni att klä på barnen, binder fast dem i bilen för att sedan tar er till ett studio som oftast är otäck och skrämmande, framförallt för nyfödda. Jag pratar av egen erfarenhet.

Mycket tid går sedan åt att lugna ner bebisen innan man kan starta igång med plåtningen.

Vi har möjlighet att lägga upp motivet/scen innan vi börjar fotografera. Ni har kanske något filt, kudde eller andra dekorationsföremål som vi kan använda oss av och som är dessutom betryggande för barnen. Fantasin har inga gränser. 

Se detta som en ”beställa-hem-fotograf” tjänst.

Kom med egna idéer

Redigeringen av mina foton är minst lika viktigt som
fotograferingen själv. Jag har spenderat många timmar i Photoshop 
och andra redigeringsprogram som gör det möjligt att kunna förverkliga helt originella idéer. 

Skulle ni ha idéer eller har ni sett något på Pinterest som ni har blivit förtjust i är det bara att dela med sig.

Återigen är det då en fördel att kunna fotografera på en plats där barnen eller bebisen känner sig trygga. 

Priser