fbpx

Husdjursfotografering

Husdjursfotografering i Trestad Uddevalla Trollhättan Vänersborg.

Föreviga dina hjältar

Husdjursfotografering i Trestad Uddevalla Trollhättan Vänersborg.

Husdjur kan vara människans bästa vän. Häst, hund, katt, gecko… djur har förmågan att få oss att må bättre under svårare tider och till och med får oss att skratta mer än ofta. Det finns en anledning varför katter och hundar officiellt styr internetets mediekultur. 

Av den anledningen är det extraviktigt att föreviga våra vänner för alltid så vi kan för alltid berättar deras historia. 

Jag utför utomhusfotograferingar där vi möts på förutbestämd plats. Där nyttjar vi det naturliga ljuset och vi får härliga, genuina foton med våra kompisar.  Sedan finns det möjlighet för lite mer estetiska bilder där jag använder mig av studioblixt för att ha mer kontroll över belysningen. Exempel på det se höger. Skulle ni vilja ha en fotografering direkt hemma hos er går det fint det med t ex när det gäller inomhuskatter eller reptiler. 

 

Till hästgårdar eller hundklubbar

 

Är ni en förening eller klubb finns det möjlighet att kunna köra flera fotograferingar under samma pass så att säga. Det går till så här att ni bestämmer en dag där alla kan vara på plats med sina hjältar och så kommer jag dit med kameran och min mobila fotostudio. Jag riggar upp och så kör vi en efter en till alla är nöjda. 

Det ingår tre redigerade kort på fil till både webb och tryck. Fördelen med gruppfotograferingar är en lägre kostnad för alla deltagare. 

 

Priser

* Milersättningar tillkommer utanför Trestad.